Міжнародний день студента

17 листопада 2008,Новини, Вища освіта
Шановні друзі!

Міжнародний день студентаПрийміть щирі вітання та найкращі побажання з нагоди Міжнародного Дня студентів – свята, яке асоціюється з молодістю та романтикою.
Студентські роки – це незабутній період. З ними пов'язані перші серйозні уроки життя, перші глибокі пізнання таїнств обраної професії та перше справжнє кохання. Саме тут закладаються основи Ваших майбутніх життєвих успіхів.
Студентство завжди було і буде провідником соціальних змін, рушієм економічного та технічного прогресу. Впевнені, що Ви досягнете благородних цілей, а знання, отримані сьогодні, дадуть можливість реалізуватися найсміливішим амбіціям.
Бажаємо Вам щастя, здоров’я, успіхів у навчанні, наполегливості у досягненні мети, надії та любові!
Будьте активними, відстоюйте свою принципову позицію, самореалізуйтесь в житті!

З повагою
Голова КМОППОіНУ