Сертифікати зовнішнього тестування не будуть надсилатися поштою

Сертифікати зовнішнього тестування не будуть надсилатися поштою Український центр оцінювання якості освіти змінив порядок отримання сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання учасниками тестування. Раніше повідомлялося, що сертифікати зовнішнього оцінювання його учасникам будуть надіслані рекомендованими поштовими відправленнями, повідомляє Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

Але до УЦОЯО надійшло багато звернень із проханням відмовитися від цієї форми надсилання сертифікатів через неточності в адресних даних, відсутність поштових скриньок тощо. Враховуючи ці прохання, а також зважаючи на фінансові проблеми, прийнято рішення про зміну форми надсилання сертифікатів.

Відтак, учасники зовнішнього оцінювання з 30 червня до 15 липня зможуть отримати сертифікати за місцем реєстрації для участі в тестуванні. Після 15 липня сертифікати можна буде одержати у відповідних регіональних центрах оцінювання якості освіти.

Більш детальну інформацію щодо отримання сертифікатів буде розміщено на персональних сторінках учасників зовнішнього оцінювання на сайті УЦОЯО після 26 червня цього року.