Стратегічна сесія: «Профком: нові ризики і можливості»

19 березня 2015,Новини, Вища освіта

Стратегічна сесія: «Профком: нові ризики і можливості»З 18 по 20 березня 2015 року з ініціативи Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України проходить стратегічна сесія для студентських профактивів Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова та Київського національного університету технологій та дизайну. Тема сесії - «Профком: нові ризики і можливості».

Мета заходу полягає в аналізі минулого організації, розумінні і прийнятті сьогодення та проектуванні майбутнього розвитку організації.

Активні студенти прагнуть навчитися по-новому дивитися на проблеми організації, які існують вже не один рік поспіль. Модератор тренінгу Юрій Ващенко разом зі студентам виокремив актуальні тенденції, загрози і можливості організації з метою зрозуміти, які фактори впливають на Профком як організацію на локальному та міському рівнях.

Модератор допоміг розкрити внутрішній потенціал кожного зі студентів та об’єднатися їм в одну команду, яка зосередила свою увагу на новому баченні розвитку організації та отриманні навичок цілеспрямованого спільного руху. Синергія команди, спільне розуміння, обговорення та процес прийняття рішення – дають можливість досягти бажаного результату і перетворити всі стратегічні цілі в щоденні заходи. Адже якісно новий рівень розвитку можливий тільки за рахунок нових методів командної взаємодії.

Прес-служба КМОППОіНУ

АКТУАЛЬНО

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку