23 березня 2015,Публікації » Новини

Щодо звуження соціально-трудових прав педагогічних працівників, студентської молоді та учнівМіністерство освіти і науки України надіслало лист-відповідь на запит Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України щодо звуження соціально-трудових прав педагогічних працівників, студентської молоді та учнів.

У листі зазначається, що Міністерство цілком поділяє стурбованість працівників галузі щодо прийняття Урядом та Верховною Радою України законодавчих та нормативно-правових актів, які звужуватимуть їх соціально-трудові права.

Проте, не зважаючи на заперечення МОН, Верховною Радою України 28 грудня 2014 року прийняті ЗУ «Про Державний бюджет України на 2015 рік» та «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо реформи міжбюджетних відносин», якими передбачені зміни, зокрема, й до освітянського законодавства, у яких частково враховані зауваження Міністерства освіти і науки.

З текстом листа можна ознайомитися тут List-MON.pdf [452.7 Kb] (cкачувань: 140)

Прес-служба КМОППОіНУ

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН