«Підстав для скорочення педагогічних працівників навчальних закладів немає», - Департамент освіти і наукиДепартамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу КМДА розглянув лист Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України щодо чисельності працівників навчальних закладів та збереження мережі навчальних закладів.

На даний час підстав для скорочення педагогічних працівників навчальних закладів немає.

Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку