„Квітучі барви таланту-2015: відбірковий тур

„Квітучі барви таланту-2015: відбірковий тур18 березня 2015 року Печерська районна у м. Києві організація Профспілки працівників освіти і науки України провела районний відбірковий тур міського фестивалю народної творчості працівників закладів освіти м. Києва „Квітучі барви таланту-2015” під гаслом: «У серці маю Україну, як святиню вічну. З нею лиш росте людина – мужня і велична».

Свою майстерність талановиті освітяни демонстрували у різноманітних номінаціях. Концертній програмі передувала виставка, яка є вагомим внеском кожного художника, фотографа, педагога за фахом і за покликанням у розвиток самобутньої української культури.

Кожен із учасників конкурсу продемонстрував свою креативність, артистичність та майстерність.

Фото Віктора Полієнка

Прес-служба КМОППОіНУ