„Квітучі барви таланту-2015: відбірковий тур

„Квітучі барви таланту-2015: відбірковий тур18 березня 2015 року Печерська районна у м. Києві організація Профспілки працівників освіти і науки України провела районний відбірковий тур міського фестивалю народної творчості працівників закладів освіти м. Києва „Квітучі барви таланту-2015” під гаслом: «У серці маю Україну, як святиню вічну. З нею лиш росте людина – мужня і велична».

Свою майстерність талановиті освітяни демонстрували у різноманітних номінаціях. Концертній програмі передувала виставка, яка є вагомим внеском кожного художника, фотографа, педагога за фахом і за покликанням у розвиток самобутньої української культури.

Кожен із учасників конкурсу продемонстрував свою креативність, артистичність та майстерність.

Фото Віктора Полієнка

Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку