ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany/

Підписано Угоду про співпрацю з «Радою батьків міста Києва»

31 березня 2015,Публікації » Новини

Підписано Угоду про співпрацю з «Радою батьків міста Києва»31 березня 2015 року Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України, яку очолює Олександр Яцунь, підписала Меморандум про взаєморозуміння та спільні дії задля забезпечення доступності та безоплатності освіти в державних і комунальних навчальних закладах м. Києва з Громадською організацією «Рада батьків міста Києва» на чолі з Юрієм Вітомським.

Також було підписано Угоду про співпрацю, в якій сторони домовилися спільно діяти в сфері захисту соціально-економічних, трудових прав та гарантій працівників освіти, соціального захисту учнівської громади м. Києва, а також в сфері культурно-масової, спортивно-оздоровчої та іншої діяльності.

З текстом Меморандуму можна ознайомитися тут: Memorandum.doc [37 Kb] (cкачувань: 25)

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018