Київський університет імені Бориса Грінченка зробив Великодній подарунок киянам

14 квітня 2015,Новини, Вища освіта

Київський університет імені Бориса Грінченка  зробив Великодній подарунок киянам9 квітня 2015 року Київський університет імені Бориса Грінченка подарував киянам і гостям столиці два чудових, прикрашених Великодніми писанками  «Пасхальних дерева» – символи миру та злагоди.

Нагадаємо, що в минулому році ідею Університету створити Великоднє дерево підтримали ще й учні шкіл Києва. Спільними зусиллями ми створили 2014 чудових, унікальних писанок, які прикрашали дерево біля Навчального корпусу №1 нашого Університету, за адресою: вул. Маршала Тимошенка, 13-Б, впродовж Великодніх свят і цим встановили новий національний рекорд в номінації «Найбільша кількість пасхальних яєць на дереві».

У цьому році, на знак єдності України, Великоднє дерево прикрасили жовто-блакитними стрічками.

Подія привернула увагу мешканців Оболоні, які з захопленням розглядали українські писанки і висловлювали подяку за створення святкового настрою.

Наш Університет завжди плідно співпрацює з київською громадою, ініціює та бере участь у багатьох громадських акціях задля створення позитивного соціально-культурного середовища столиці.

Для кожного християнина Воскресіння – воістину Великий день! Нехай цей день буде великим для всієї України!

Прес-центр КУ імені Бориса Грінченка

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку