Профспілка за чисте довкілля

17 квітня 2015,Публікації » Новини

Профспілка за чисте довкілляУ рамках відзначення Всеукраїнського «Дня довкілля» Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України 16 квітня 2015 року провела суботник.

Колектив столичної профспілки освітян на чолі з Олександром Яцунем, а також студенти прибирали територію від сміття, що накопичилося за зиму на спортивній базі Київської Міської Ради профспілок ДЮСШ «Славутич», яка розташована на Трухановому острові.

Учасників акції було забезпечено необхідним обладнанням та інвентарем, завдяки якому усі охочі, хто вирішив приєднатися, виконали основні роботи, а саме: прибирали доріжки та тротуари; обкопували дерева та кущі; збирали опале минулорічне листя.

Нудьгувати не довелося нікому, бо весняне сонечко сприяло гарному настрою та підсилювало бажання всіх небайдужих попрацювати на благо «Славутич».

Дякуємо всім, хто долучився до акції та зробив свій внесок у спільну справу охорони природи.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018