Середній школі №275 присвоїли ім’я офіцера киянина-учасника АТО Володимира КравчукаНа засіданні Київради депутати підтримали проект рішення про присвоєння середній загальноосвітній школі №275 Деснянського району імені Володимира Кравчука.

Володимир Кравчук був випускником цієї школи та першим офіцером-киянином, який загинув 19 червня 2014-го року під час виконання бойового завдання у зоні АТО по звільненню від бойовиків міста Ямпіль Донецької області, командуючи одним зі взводів батальйону спецпризначення “Барс”. Герою був лише 21 рік.

У зоні АТО він пробув більше місяця, а на пропозицію відправитися в Київ під час ротації відповів відмовою, не залишивши свій екіпаж.

Напередодні Дня Незалежності України у школі №275 було встановлено меморіальну дошку на честь героя.

За матеріалами Деснянської районної

в м. Києві державної адміністрації

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку