Чергові навчання профспілкового активу

30 червня 2009,Публікації » Новини
Чергові навчання профспілкового активу  22-23 червня в Навчально-методичному центрі Федерації профспілкових організацій Чернігівської області проходили навчання для голів ВНЗ та районних у м. Києві профспілкових організацій. Враженнями від семінару із нами поділилася заступник голови КМОППОіНУ Олена Олександрівна Геведзе.

– Олено Олександрівно, розкажіть, будь ласка про лекції та тренінги, які були представлені увазі учасникам?

– Навчання відкрила керівник НМЦ Федерації профспілкових організацій Чернігівської області Ірина Василівна Дорожкіна. Директор розповіла про Інститут профспілкового руху Російської Федерації, який вона нещодавно відвідала та про методичну літературу, яку готує до друку навчально-методичний центр.

Загалом же за два дні навчань для лідерів районних профспілкових організацій викладачі центру провели серію тренінгів із психології ділового спілкування. Викладач Світалана Каземірова ознайомила з психологічними принципами спілкування, бар’єрами, які виникають у процесі ділових комунікацій та психологічними типами людей.

Основна мета тренінгу з конфліктології, який проводився дещо згодом, – моделювання практичних шляхів вирішення конфлікту. Саме у процесі ігрових ситуацій досвідчений викладач показувала як виходити із тієї чи іншої конфліктної ситуації у спілкуванні та роботі організації. Цей вид роботи дуже сподобався навіть досвідченим профспілковим діячам, які із задоволенням брали участь у всіх практичних вправах.

І особисто я щиро сподіваюся, що початок дружби і співпраці, що так плідно розпочалася цієї весни, буде тривати не один рік, а усі навчання будуть проходити у такій же цікавій формі та невимушеній обстановці.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018