Українських випускників вишів звільнили від обов'язкового відпрацювання

23 квітня 2015,Новини, Вища освіта

Українських випускників вишів звільнили від обов'язкового відпрацюванняКабінет міністрів звільнив випускників вузів, підготовка яких здійснювалась за держзамовленням, від обов'язкового відпрацювання за профілем протягом трьох років після закінчення вузу

Про це у своєму "Фейсбуці" повідомила заступник міністра освіти Інна Совсун з посиланням на відповідну постанову Кабміну.

За її словами, відтепер зазначена норма поширюється тільки на випускників медичних вузів.

"Порядок поширюється на осіб, які навчаються за спеціальностями медичного профілю", - наголошується в документі.

Раніше випускники, які уклали угоду з вищим навчальним закладом після зарахування на навчання, повинні були відпрацювати за місцем призначення не менше трьох років.

Прес-служба КМОППОіНУ