З 1 по 5 липня в Києві відбудеться містичний фестиваль

1 липня 2009,Публікації » Новини
З 1 по 5 липня в Києві відбудеться містичний фестивальЗ 1 по 5 липня 2009 року в українській столиці відбудеться перший Незалежний інтерактивний містичний фестиваль авторів "Німфа". Серед учасників – театр Пластичної драми на Печерську, театр-кафе "Колесо", театр української традиції "Дзеркало", Малий драматичний театр, Донецький народний театр "Про!", а також художники і фотографи з роботами на містичні теми.

Урочисте відкриття заплановане на 17:00 1 липня в приміщенні Київського камерного театру-студії "Чудовий замок" по вул. Єреванській, 11. Цього ж дня колектив театру поза конкурсом покаже представлення "Вій".

2 липня з 14:00 там же відкриється виставка робіт фотохудожників різних шкіл і ліцеїв, а також професійних фотографів в містичному жанрі. У 16:30 учні Державної академії керівних кадрів культури і мистецтв виступлять з виставою "Моя «Фантазія Шопена»". У 19:00 на Андріївському узвозі, 8, можна буде переглянути спектакль "Тера інкогніто" театру-кафе "Колесо".

3 липня з 16:00 відкриється виставка робіт художників Києво-Могилянської академії, Академії образотворчого мистецтва і архітектури, учнів художніх шкіл (Єреванська, 11). У 18:00 почнеться вистава "Вій" театру "Дзеркало" (вул. Алма-Атинська, 109).

4 липня о 15:00 Малий драматичний театр покаже виставу "Пастка для лакеїв" (вул. Єреванська, 11). О 19:00 театр Пластичної драми на Печерську запрошує на спектакль "Божевільна" (вул. Шовковична, 7-а).

Завершиться фестиваль у неділю, 5 липня, виступом Донецького народного театру "Про!" зі спектаклем "Маленький принц", початок о 14:00 (вул. Єреванська, 11).

11.листопада

ІВ "Єдність" №7 2019р.