Відпочинок дітей освітян влітку

4 червня 2015,Публікації » Новини

Відпочинок дітей освітян вліткуПереможці тендеру на оздоровлення дітей :

- ТОВ «Курортне об’єднання «Сонячний берег»»

- ДЗСТ ЛОК «Карпатські зорі»

«Сонячний берег»

Восьмий рік поспіль Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України направляє на оздоровлення до ТОВ «Курортне об’єднання «Сонячний берег»» дітей – членів освітянської профспілки, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Це діти із багатодітних сімей, діти із малозабезпечених сімей, талановиті та обдаровані діти, відмінники навчання, переможці конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад.

Завдяки своєму розташування на березі Шаболатського лиману «Сонячний берег», відомий своїм курортним потенціалом з цілющими мулами та неповторним морським повітрям, є дійсно оздоровчим центром. Увесь комплекс оздоровчих факторів Чорного моря позитивно позначається на самопочутті дітей.

Під час оздоровчої кампанії особлива увага приділяється організації змістовного дозвілля, духовного, морального збагачення та національно-патріотичного виховання дітей. Діти із задоволенням беруть участь у конкурсних програмах, спортивних та пізнавальних заходах, дискотеках, виїздять на екскурсії. До кожної дитини підібрано індивідуальний підхід.

Освітянським дітям подобається відпочивати у цьому таборі, а це головний показник якості організованого відпочинку.

«Карпатські зорі»

З 2013 року освітянські діти мають можливість відпочити у дитячому закладі санаторного типу лікувально-оздоровчого комплексу "Карпатські Зорі", який знаходиться в місті Косові Івано-Франківської області в мальовничому куточку поблизу підніжжя Покутсько-Буковинських Карпат на березі річки Рибниця.

У «Карпатських зорях» працюють досвідчені кваліфіковані педагогічні кадри: старший вихователь, вихователі, музичні керівники, інструктори з фізичної культури та туризму, культорганізатори, медичний персонал.

кожен день дітей насичений спортивним дозвіллям – проводяться змагання з тенісу, футболу, волейболу, турніри з шашок, квести.

Організовуються різноманітні спортивні змагання. Серед них «Веселі ігри» та «Веселі старти», які є комплексними програмами, оскільки поєднують у собі кілька видів рухливих ігор. Свої легкоатлетичні здібності діти мають змогу показати на «Олімпійських іграх», змагаючись у бігових дисциплінах, естафетах, віджиманні, перетягуванні канату, армреслінгу та інших іграх. Постійно організовуються походи різного рівня важкості.

Окрім цього, є виїзні екскурсії у Коломию, у садибу святого Миколая, туристичний комплекс «Буковель», до центру Європи в м. Рахів, в м. Коломия в музей «Писанка», музей «Гуцульщина», екскурсії до міст Косів, Яремча.

Чимало дітей переконані, що відпочинок у «Карпатських зорях» - це можливість зарядитися потужною енергетикою вершин гір, помилуватися живописною природою Карпат, кристально-джерельною водою річок та набратися сил перед початком нового навчального року.

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку