Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Драгоманівці-активісти: випуск 2015

7 липня 2015,Публікації » Новини

Драгоманівці-активісти: випуск 2015У Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова відбувся традиційний вже для студактиву «випускний». Цьогоріч до студентів – керівників профбюро інститутів приєдналися активісти Студентської Ради. Молодь, що цього року отримає довгоочікувані дипломи про вищу освіту та залишить стіни альма матер, запускали в небо повітряні кульки і дякували наставникам за п’ять прекрасних років в НПУ.

Серед цих студентів – призери й переможці наукових олімпіад, конкурсів, лауреати мистецьких фестивалів, медалісти спортивних турнірів – молодь, якою пишається уся Драгоманівська родина. Блискуче відмінне навчання вони вміло поєднували з активною роботою у Профкомі НПУ та Студентській Раді, працювали для дозвілля свого і своїх колег та колежанок, займалися громадською діяльністю, волонтерством, брали безпосередню участь у керівництві вишу.

«Щороку відпускаючи з порога нових талановитих і мудрих студентів, нам викладачам доводиться сумувати, бо стільки праці і серця в них вкладено. І разом з тим ми завжди пишаємося вашими подальшими здобутками, допомагаємо і підтримуємо, адже ви вже драгоманівці на все життя», - говорить випускникам ректор НПУ Віктор Андрущенко.

«Дякую, що мав змогу, мав честь працювати з такими відданими і чесними студентами. Це підносить і статус університету і надає сенс роботі кожного нашого підрозділу, - зауважує голова Первинної профспілкової організації студентів Станіслав Цибін.

Нагороди студентам вручив і голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь, побажавши молоді щасливого майбутнього і лише успіхів на життєвому шляху.

Драгоманівці-активісти: випуск 2015Драгоманівці-активісти: випуск 2015Драгоманівці-активісти: випуск 2015Драгоманівці-активісти: випуск 2015Драгоманівці-активісти: випуск 2015Драгоманівці-активісти: випуск 2015Драгоманівці-активісти: випуск 2015

Прес-служба НПУ ім. М.П. Драгоманова

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень