Драгоманівці-активісти: випуск 2015

7 липня 2015,Публікації » Новини

Драгоманівці-активісти: випуск 2015У Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова відбувся традиційний вже для студактиву «випускний». Цьогоріч до студентів – керівників профбюро інститутів приєдналися активісти Студентської Ради. Молодь, що цього року отримає довгоочікувані дипломи про вищу освіту та залишить стіни альма матер, запускали в небо повітряні кульки і дякували наставникам за п’ять прекрасних років в НПУ.

Серед цих студентів – призери й переможці наукових олімпіад, конкурсів, лауреати мистецьких фестивалів, медалісти спортивних турнірів – молодь, якою пишається уся Драгоманівська родина. Блискуче відмінне навчання вони вміло поєднували з активною роботою у Профкомі НПУ та Студентській Раді, працювали для дозвілля свого і своїх колег та колежанок, займалися громадською діяльністю, волонтерством, брали безпосередню участь у керівництві вишу.

«Щороку відпускаючи з порога нових талановитих і мудрих студентів, нам викладачам доводиться сумувати, бо стільки праці і серця в них вкладено. І разом з тим ми завжди пишаємося вашими подальшими здобутками, допомагаємо і підтримуємо, адже ви вже драгоманівці на все життя», - говорить випускникам ректор НПУ Віктор Андрущенко.

«Дякую, що мав змогу, мав честь працювати з такими відданими і чесними студентами. Це підносить і статус університету і надає сенс роботі кожного нашого підрозділу, - зауважує голова Первинної профспілкової організації студентів Станіслав Цибін.

Нагороди студентам вручив і голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь, побажавши молоді щасливого майбутнього і лише успіхів на життєвому шляху.

Драгоманівці-активісти: випуск 2015Драгоманівці-активісти: випуск 2015Драгоманівці-активісти: випуск 2015Драгоманівці-активісти: випуск 2015Драгоманівці-активісти: випуск 2015Драгоманівці-активісти: випуск 2015Драгоманівці-активісти: випуск 2015

Прес-служба НПУ ім. М.П. Драгоманова

2017 рік оголошено роком первинної профспілкової організації.

ІНІЦІАТИВИ ТА ПРОГРАМИ:

Програми доступного житла У жовтні в Україні стартує конкурс «Учитель року – 2014» З профспілкою дешевше! 2013 - «З профспілкою дешевше» Перспективи та можливі ризики програми «Доступне житло»