Міносвіти закупить шкільних автобусів на 150 млн грн

Міносвіти закупить шкільних автобусів на 150 млн грн Уряд затвердив Порядок використання у 2009 році коштів Стабілізаційного фонду на придбання шкільних автобусів для перевезення учнів загальноосвітніх шкіл, що проживають у сільській місцевості.  Відповідна постанова прийнята на засіданні Кабінету Міністрів 1 липня, - повідомляє прес-служба Уряду.

Порядок визначає механізм використання коштів, головним розпорядником яких є Міністерство освіти і науки. Дане відомство також затверджує кількість автобусів, які необхідно закупити, відповідно до заявок розпорядників, тобто Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних та Севастопольської міської держадміністрацій. Останні здійснюватимуть розподіл автобусів пропорційно кількості районів.

Орієнтовний розподіл бюджетних коштів на придбання шкільних автобусів для перевезення дітей, що проживають в сільській місцевості, передбачає закупівлю більше 700 автобусів загальною вартістю 150 млн грн.

Як повідомлялось раніше, програма "Шкільний автобус" залишається нереалізованою. Такого висновку дійшла колегія Рахункової палати за результатами аудиту формування і виконання Програми.

17.листопада

З ДНЕМ СТУДЕНТА!