Внесено зміни до постанови Кабміну № 909 щодо пенсії за вислугу років

4 серпня 2015,Публікації » Новини

Внесено зміни до постанови Кабміну № 909 щодо пенсії за вислугу років29 липня 2015 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», якою відповідно до статті 55 Закону України «Про пенсійне забезпечення» (в редакції закону від 2.03.2015 № 213-VIII) внесено зміни щодо поступового збільшення до 2024 року спеціального стажу для призначення пенсії за вислугу років з 25 до 30 років працівникам, які працювали на посадах, передбачених Переліком закладів і установ освіти, охорони здоров’я та соціального захисту і посад, робота на яких дає право на пенсію за вислугу років, затвердженим  постановою КМУ від 4.11.1993 № 909.

kmu_doc.doc [62.5 Kb] (cкачувань: 132)

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку