У дитсадках можуть впровадити курс фінансової освіти

7 серпня 2015,Публікації » Новини

У дитсадках можуть впровадити курс фінансової освітиМіністерство освіти і науки розглядає питання щодо впровадження курсу фінансової освіти дітей дошкільного віку в дошкільних навчальних закладах.
У МОН повідомили, що у відомстві вже відбулась online зустріч співробітників департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН з представниками Міжнародної організації Aflatoun з питань впровадження курсу фінансової освіти дітей дошкільного віку. Наразі обговорюється програма співпраці.
"Зокрема, розглядається питання щодо впровадження навчально-виховної програми формування і розвитку у дітей основних фінансових і підприємницьких навичок, а також поступове оволодіння дітьми від 3 до 6 років азами фінансової грамотності та розуміння соціальної відповідальності", - йдеться у повідомленні Міністерства освіти і науки.

Освіта.ua

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН