Віталій Кличко – «Всі навчальні заклади Києва повинні бути готові на 100% до 1 вересня»

17 серпня 2015,Публікації » Новини

Віталій Кличко –  «Всі навчальні заклади Києва повинні бути готові на 100% до 1 вересня»Віталій Кличко – очільникам районів: «До 1 вересня всі навчальні заклади Києва повинні бути готові на 100%. Гроші у вас на це є»

На підготовку закладів освіти столиці до навчального року у 2015 році виділено понад 510 млн грн, що на 157% більше, ніж у 2014 році. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час наради щодо підготовки навчальних закладів міста Києва до початку 2015-2016 навчального року.

«Дуже важливі інвестиції в наше місто. І серед пріоритетів – це інвестиції у дітей, в їхню освіту. Без таких інвестицій у країни немає майбутнього. Розуміючи, наскільки це важливо, ми збільшили фінансування підготовки освітніх закладів до навчального року на 157% – з 198 млн до понад 500 млн грн», – повідомив Віталій Кличко.

Заборгованості в галузі освіти в місті Києві цього року немає.

Віталій Кличко зробив зауваження очільникам районів, які не повністю освоїли кошти на підготовку начальних закладів до нового навчального року, зокрема, на заміну вікон, закупівлю парт і комп’ютерної техніки.

«До 1 вересня всі навчальні заклади Києва повинні бути готові на 100%. Прошу звернути увагу і виправити ситуацію протягом найближчих двох тижнів. Ні мене, ні батьків не цікавить, чому у вас не вийшло провести тендери. Вікна потрібно міняти не тоді, коли триває навчання, а влітку. Гроші у вас є, вам залишилось їх освоїти. Якщо не буде виправлена ситуація – будемо порушувати кадрові питання», – наголосив мер Києва.

Джерело: Департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018