Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

«Мова як засіб творення соціальної дійсності»

«Мова як засіб творення соціальної дійсності»Пропонуємо до вашої уваги світоглядно-просвітницьке видання Володимира Рябченка «Мова як засіб творення соціальної дійсності».

У виданні обґрунтовується та розтлумачується  значущість української мови у творенні й утвердженні Української Держави, а також акцентується увага на негативних наслідках і результатах ігнорування мовних питань, які загрожують національній безпеці України.

У світоглядно-просвітницькому сенсі це видання може бути корисним як тим, хто не байдужий до української мови, так і тим, хто займає нейтральну, чи супротивну позицію щодо її використання, розвитку й поширення.

Ознайомитися і завантажити книгу можна тут ryabchenko-mova-z-obkladinkoyu.pdf [1.07 Mb] (cкачувань: 51)

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень