У Києві відкрито два дитячих садочки

У Києві відкрито два дитячих садочки25-26 серпня у Дарницькому та Солом’янському районах Києва відкрито два дошкільні навчальні заклади.

25 серпня 2015 року у Дарницькому районі Києва відкрито новий дошкільний навчальний заклад, що зможе прийняти 270 дітей (4 групових приміщення для дітей раннього віку (від 2-х до 3-х років) та 10 групових приміщень – для дітей дошкільного віку).

У дитсадку функціонуватимуть сучасний басейн, спортивна зала, музична зала, конференц-зала, комп’ютерний клас, дослідницька лабораторія, творча майстерня, кімната інтелектуальних ігор, кабінет іноземної мови. Для кожної вікової групи обладнано ігрові майданчики з навісами для затінку, пісочницями і малими спортивними формами.

26 серпня 2015 року у Солом’янському районі Києва відкрито дошкільний навчальний заклад № 383, який більше 15 років використовувався не за призначенням.

У всіх його приміщеннях зроблено ремонт, добудовано третій поверх, проведено повну заміну інженерних систем та обладнання, встановлено енергозберігаючі вікна, утеплено фасад і більше, ніж вдвічі збільшено та облаштовано територію. Окрім того, відремонтовано дорожнє покриття, що веде до дитячого садка.

Тепер садочок можуть відвідувати майже 200 маленьких киян.

За матеріалами МОН

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку