Київська міська тристороння соціально-економічна рада

9 липня 2009,Публікації » Новини
Київська міська тристороння соціально-економічна рада 8 червня у  КМДА відбулося чергове засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради.
Рада проводилася спільно із засіданням міської робочої групи з питань ліквідації заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах та організаціях м. Києва та своєчасності і повноти сплати внесків до Пенсійного фонду.

На порядок денний було винесене питання про стан заборгованості із заробітної плати із затвердженням узгоджених заходів щодо погашення до 1 вересня 2009 року зазначеної заборгованості на підприємствах державної та комунальної форми власності (на виконання п. 16 протокольного рішення від 10 червня 2009 року за результатами наради Президента України В. Ющенка з Головою Ради Міністрів АР Крим, головами обласних Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій).

З метою врегулювання піднятого питання заступник голови Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України О.О. Геведзе, за результатами моніторингу оплати праці, озвучила інформацію про стан виплати заробітної плати, відпускних, оздоровчих освітянам столиці.

Після засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради КМООПОіНУ надісдала лист до Київського міського голови із проханням взяти під свій особистий контроль питання оплати праці працівників закладів освіти столиці.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018