МОН затверджено накази про підвищення посадових окладів з 1 вересня

20 жовтня 2015,Публікації » Новини

МОН затверджено накази про підвищення посадових окладів з 1 вересняМіністерством освіти і науки України затверджено наказ про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 26 вересня 2005 року № 557, розроблені на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2015 р. № 731 «Про підвищення оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» щодо підвищення з 1 вересня 2015 року розмірів посадових окладів та ставок заробітної плати працівників навчальних закладів та установ освіти.

Наказ пройшов державну реєстрацію в Міністерстві юстиції України 13 жовтня 2015 року nmo-1055.doc [433.5 Kb] (cкачувань: 187)

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018