Відповідь Департаменту освіти і науки, молоді та спорту

5 листопада 2015,Публікації » Новини

Відповідь Департаменту освіти і науки, молоді та спортуКиївська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України направляла листа до Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради щодо оплати праці працівників освіти.

У свою чергу Департамент освіти і науки, молоді та спорту направив пропозиції до Міністерства освіти і науки України щодо внесення зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 01.03.2014 № 65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету», в частині нерозповсюдження обмежень із оплати праці за виконання обов’язків тимчасово відсутніх працівників для всіх працівників галузі.

З текстом листа можна ознайомитися List_Departament-osvti.pdf [220.91 Kb] (cкачувань: 83)

Прес-служба КМОППОіНУ