Офіційно

21 листопада 2008,Публікації » Новини
 Офіційно20 листопада 2008 року відбулося засідання Ради Федерації профспілок України, на якому, згідно з рішенням Президії ФПУ, розглянуто організаційне питання.
Члени Ради ФПУ заслухали та обговорили інформацію «Про соціально-економічну ситуацію в Україні та дії Федерація профспілок України щодо захисту прав членів профспілкок в умовах кризи», з якою виступив заступник голови ФПУ Григорій Осовий.
 Враховуючи пропозиції членських організацій, суспільно-політичну та соціально-економічну ситуацію в Україні, обставини довкола Федерації профспілок України щодо рейдерських дій, Рада підтримала пропозицію Президії ФПУ про недоцільність проведення VІ з‘їзду Федерації профспілок України у грудні 2008 року. Запропоновано обрати голову ФПУ саме на Раді, а з’їзд провести у I кварталі 2009 року.
 Більшістю голосів (181) головою Федерації профспілок України обраний голова Донецької обласної ради профспілок, народний депутат України Василь Хара.
 Наш кандидат - Олександр Яцунь посів ІІІ місце.

Прес-служба КМОППОіНУ

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН