Щодо оплати праці за виконання обов’язків тимчасово відсутніх працівників

23 листопада 2015,Публікації » Новини

Щодо оплати праці за виконання обов’язків тимчасово відсутніх працівниківКиївська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України отримала відповідь Міністерства фінансів України щодо оплати праці за виконання обов’язків тимчасово відсутніх працівників.

Так, пропозиція щодо розширення категорій працівників, яким встановлюватимуться доплати за виконання обов’язків тимчасово відсутніх працівників, зокрема, кухарям, прибиральникам, сторожам, бібліотекарям, медичним сестрам, потребуватиме додаткових витрат і в умовах жорсткої економії бюджетних коштів та необхідності забезпечення обороноздатності країни, не підтримується.

При цьому, Міністерство фінансів не враховує позицію Президента України, висловлену на 12-му засіданні Національної ради реформ, де він зазначив: «На освіту не можна дивитися як на галузеву проблему. Крім забезпечення обороноздатності держави, освіта є першим нашим пріоритетом».

З текстом листа можна ознайомитися тут List-mnfn.pdf [559.71 Kb] (cкачувань: 50)

Прес-служба КМОППОіНУ

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН