Петиція про розмір стипендій набрала 25 тисяч підписів

24 листопада 2015,Публікації » Новини

Петиція про розмір стипендій набрала 25 тисяч підписівПетиція щодо розміру мінімальної академічної та соціальної стипендій, зареєстрована на Офіційному інтернет-представництві президента України, отримала 25 тисяч підписів.

Автор петиції пропонує з 01 січня 2016 року підняти розмір мінімальної академічної та соціальної стипендій для здобувачів освітніх ступенів вищої освіти до розміру прожиткового мінімуму з розрахунку на одну особу на місяць. Розмір мінімальної академічної та соціальної стипендій для здобувачів ступеня молодшого бакалавра пропонується підняти до двох третин розміру прожиткового мінімуму з розрахунку на одну особу на місяць, як зазначено в п.6 ст. 62 Закону України "Про вищу освіту".

Необхідні, для розгляду петиції президентом, 25 тисяч підписів були зібрані менш ніж за місяць.