26 листопада 2015,Публікації » Новини

Затверджено Порядок переведення здобувачів вищої освіти, які навчаються за рахунок коштів держбюджету, до інших ВНЗ для завершення навчанняВідповідно до частини шостої статті 46 Закону України «Про вищу освіту» Кабінет Міністрів України постановою від 11.11.2015 № 927 затвердив Порядок переведення здобувачів вищої освіти, які навчаються за рахунок коштів державного (місцевого) бюджету, до інших вищих навчальних закладів для завершення навчання за рахунок коштів державного (місцевого) бюджету.

Цим порядком визначено механізм переведення здобувачів вищої освіти, які навчаються за рахунок коштів державного (місцевого) бюджету у вищому навчальному закладі, в якого закінчився строк дії сертифіката про акредитацію певної освітньої програми і який не отримав нового сертифіката про акредитацію такої програми, до іншого вищого навчального закладу, в якому відповідна освітня програма акредитована.

Пропонуємо ознайомитися з документом post_zdobuvachi.pdf [170.58 Kb] (cкачувань: 6)

За матеріалами Урядового порталу