15 липня 2009,Публікації » Новини
В Україні підписано меморандум про реалізацію проекту "Мобільний комп'ютер студента"На початку липня 2009 року представниками українського офісу Intel, Київського національного університету імені Тараса Шевченко (КНУ), Національного технічного університету України "Київський Політехнічний Інститут" (КПІ), компанії МТІ була підписана Угода про наміри впровадження проекту спільної реалізації освітньої програми "Мобільний комп'ютер студента".

Як повідомляє прес-служба Intel, у рамках угоди корпорація та ВНЗ будуть спільно працювати над розширенням застосування інформаційних і телекомунікаційних технологій у сфері освіти.

Програма "Мобільний комп'ютер студента" передбачає надання студентам більш широких можливостей доступу до інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ), створення умов для підвищення рівня освіти, спрощення навчального процесу за допомогою доступу до Інтернету. Ці цілі можна реалізувати, у тому числі, за допомогою надання спеціальних умов придбання та експлуатації ноутбуків, оптимізованих для потреб студентів, а також їх використання в освітньому середовищі.

ОГОЛОШЕННЯ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ 13 березня 2020 року відбудеться ХІІІ звітно-виборна конференція Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України   ПОРЯДОК ДЕННИЙ Звіт про роботу ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і ...