29 грудня 2015,Публікації » Новини

Новорічна ніч 2016 – як зустріти рік Вогняної МавпиСимволом наступаючого 2016 року стане тваринка цікава, активна, грайлива і весела – Вогняна Мавпа. Стародавні мудреці стверджували, що вогонь є відбиттям безперервного руху вгору і він завжди вважався уособленням прагнення до успіху і самовдосконалення. Багато астрологів упевнені, що 2016 рік принесе багатьом людям кар’єрне зростання і успіх у всіх починаннях.

Змінивши на посаді свою попередницю Козу, вона принесе в наше життя динаміку, рух і азарт. Тому до зустрічі з нею варто підготуватися заздалегідь, налаштувавшись на певний лад. І він неодмінно повинен бути позитивним!

Якщо в Новий рік увійти з ясним розумом, розсудливістю і світлими помислами, тоді ця тварина східного календаря обіцяє не створювати серйозних перешкод, а навпаки допоможе знайти вам мудрість і створити сприятливі умови для всього нового у вашому подальшому житті. Авторитет, життєво вірні кроки і незмінний успіх будуть вам гарантовані. Той, хто виважено й обачно буде приймати вірні доленосні рішення, хто працюватиме в сферах, пов'язаних з розумовою та творчою діяльністю, хто володітиме аналітикою, той опиниться на вершині піку кар'єри.

Щоб догодити тварині, яка буде покровителем наступних дванадцяти місяців, потрібно правильно святкувати.

Де, як і з ким зустріти Новий 2016 рік?

Зустрічати 2016 рік найкраще буде, зібравшись великою і галасливою компанією, в колі друзів, близьких, однодумців або з людьми, з якими ви зможете розважитися від душі, щиро посміятися. Ви порадуєте Мавпу, якщо придумаєте якийсь нестандартний сценарій для проведення новорічного свята. Це може бути як тематична вечірка, бразильський маскарад, так і гуляння в громадському місці. Головне, щоб це дійство було яскравим і незабутнім.

Новорічна ніч 2016 – як зустріти рік Вогняної Мавпи

Прикрашаємо будинок до приходу року Мавпи

По-перше, недалеко від входу потрібно поставити фігурку господині року – Мавпи. По-друге, при прикрашанні ялинки чи будинку бажано використовувати яскраві іграшки, багато мішури і ліхтарики. Обов’язково об’єднайте все тематикою вогню. Якщо повісити на ялинку цукерки і позолочені горіхи, це, напевно, приверне увагу Мавпочки і вона віддячить Вам за частування. Не варто прикрашати будинок тільки в одному кольорі, але і додавати занадто багато кольорів теж не потрібно, інакше буде дуже строкато. Виберіть два чи три головні кольори, які будуть гармонійно вписуватися у ваш інтер'єр.

Виходячи з того, що стихією 2016 року є вогонь, то на святі неодмінно повинні бути присутніми свічки, ліхтарики і вогники. Вони створять чарівну казкову атмосферу, вселяючи у всіх гостей віру в чудеса.

Для того, щоб залучити в своє життя більшу кількість грошей, ніж раніше, прикрасьте ялинку монетами і купюрами, перев'язаними червоною стрічкою. А якщо у вашому будинку є грошове дерево, то і про нього не забудьте. Над вхідними дверима можна повісити фігурку мавпочки, це принесе удачу в ваш дім.

У чому зустрічати 2016 рік Мавпи

Відома приказка говорить про те, що зустріч Нового року впливає на всі наступні 12 місяців, а тому дуже важливов чому зустрічати 2016 рік Мавпи– це дозволить створити потрібний настрій на всі прийдешні 366 днів.

До вибору новорічного вбрання варто підійти з усією відповідальністю. Але в чому б ви не зустрічали цю ніч, ваш вигляд повинен бути дуже ефектним. 2016 рік Червоної Вогняної Мавпи зустрічати обов'язково потрібно в натуральних тканинах (оксамит, органза, шовк, атлас, шкіра). Кольорову гаму утворюють всі відтінки червоного: червоний; жовтий; оранжевий; пурпурний, золотий; бронзовий. Саме в цих кольорах краще підбирати одяг і зустрічати новорічну ніч, так як вони допоможуть відчувати себе розкішніше, що добре підкреслює настрійМавпи.

Серед нарядів кращим вибором стануть довгі коктейльні сукні до підлоги, а також сукні з відкритими плечима. Головне, щоб новорічний одяг був яскравим і виразним.

Якщо ви правильно підберете наряд, удача цілий рік буде знаходитися поруч і допомагати у всьому. Підбираючи вбрання для святкування цього чарівного свята, варто відштовхуватися від того, чого б вам хотілося отримати в прийдешньому році.

Так, червоний колір є уособленням любові, влади, пристрасних відносин, а також плодючості. Тому якщо ви хочете знайти пристрасні стосунки, отримати підвищення на роботі, і прибуток у свій гаманець, то сміливо купуйте червоне плаття.

Правильно зустрічати 2016 рік Мавпиу великій кількості прикрас з натуральних каменів і аксесуарів. Коштовності підкреслять розкіш стилю їх власниці, тому новорічні свята– найкращий привід додати в свою колекцію прикрас. Ідеальним вибором стануть золото і діаманти, які припадуть до душі Мавпі. Серед прикрас варто віддавати перевагу важким золотим сережкам, широким кольє, плоским браслетам, масивним персням.

Що приготувати до Новорічного столу

Якщо ви починаєте складати святкове меню, в першу чергу варто запам'ятати, що Мавпа не потерпить барвників, різних добавок і консервантів. Їжа на столі повинна бути натуральна і корисна, і чим її більше, тим прекрасніше. Стіл просто зобов'язаний ломитися від гарних страв і солодощів. Пам'ятайте, що колір Мавпи 2016 року червоний, тому червоний і оранжевий повинен переважати не тільки в прикрасах і вбранні, але й у стравах. Додайте фарб, використовуючи апельсини, томати, полуницю або болгарський перець.

Ще однією особливістю новорічного столу 2016 року є екзотичні страви. Не завадить також ваза з екзотичними фруктами: бананами, апельсинами, ананасами, кокосами. Всі ці ласощі припадуть до душі господині року, і вона відчує себе як вдома. Обов'язково включіть в меню щось незвичайне, те, що ваші гості ніколи не їли. Ризикніть і це обов'язково оцінить Мавпочка. Новорічна ніч – чудовий привід експериментувати і спробувати щось новеньке.

Не забувайте про розваги

Мавпа – дуже рухлива, енергійна, а головне допитлива тварина. Відволікайтеся від їжі і напоїв та запропонуйте гостям ігри. Це можуть бути рухливі конкурси або інтелектуальні головоломки. Головне не перестаратися, щоб від завдань і загадок гостям не стало нудно. Мавпа не любить занудства.

Взагалі мавпа дуже товариська і соціальна. Тому правильним буде відзначити свято у великій галасливій компанії. І не відмовляйтеся, якщо запросили зустріти Новий 2016 рік Вас. Сміливо йдіть в гості і не забудьте придумати яскраві, незвичайні подарунки. Обов’язково візьміть з собою гарний настрій і бажання спілкування.

У 2015 році подякуйте Козі за все, що вона привнесла у ваше життя. 31 грудня – це лише генеральна репетиція зміни Господині року. Повноправною Мавпа стане в Китайський Новий рік 2016 – 8 лютого 2016 року.

У новому 2016 китайський гороскоп радить насолоджуватися кожним днем, наповнювати його яскравими враженнями, незвичайними пригодами, жити легко й поводитись оригінально! Вчіться у Мавпи бути спритними, гнучкими, толерантними, а ще – розслаблятися, відволікатися від сірих буднів, розважатися, відпочивати, жити з вигадкою і зі смаком! Символ 2016 року любить цікаві подорожі, гори, екзотичні пригоди, красиву природу й нові враження.

Прес-служба КМОППОіНУ