ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany/

6 січня 2016,Публікації » Новини

Комітет ВРУ з питань соцполітики розгляне зауваження КМОППОіНУ до проекту Трудового кодексу при його доопрацюванніКиївська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України заявила категоричний протест проти прийняття антисоціального Трудового кодексу та спрямувала відповідні зауваження до Голови ВРУ, Комітет ВРУ з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, народних депутатів.

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення висловив подяку КМОППОіНУ за надання зауважень до проекту Трудового кодексу України.

Всі пропозиції КМОППОіНУ будуть розглянуті на засіданні робочої групи з доопрацювання проекту Трудового кодексу України до другого читання.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018