Зміни у перерахуванні освітньої субвенції

28 січня 2016,Публікації » Новини

Зміни у перерахуванні освітньої субвенціїУряд прийняв постанову «Деякі питання регулювання міжбюджетних відносин» від 18.01.2016 № 15. Постановою внесено зміни до інших постанов Кабінету Міністрів України.

Відтепер Казначейство буде перераховувати освітню субвенцію на проведення видатків з такою черговістю:

1) виплата заробітної плати з нарахуваннями, соціальних виплат, стипендій і допомог;

2) оплата медикаментів та харчування;

3) оплата комунальних послуг та здійснення інших захищених видатків;

4) здійснення незахищених видатків.

Окрім того, за рахунок освітньої субвенції не здійснюватиметься з 1 вересня 2016 року фінансування загальноосвітніх навчальних закладів (крім закладів початкової школи), кількість учнів у яких становить менше 25 осіб.

За матеріалами Урядового порталу

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018