Фінал змагання з баскетболу на Кубок СПА м. Києва

25 листопада 2008,Новини, Вища освіта
Фінал змагання з баскетболу на Кубок СПА м. Києва24 листопада в спортивному комплексі Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова завершилися змагання з баскетболу серед чоловічих студентських команд на Кубок Студентської профспілкової асоціації м. Києва.
Змагання проводилися 9 рік поспіль. В них приймали участь 18 збірних команд ВНЗ. За відгуками гостей та учасників турнір здобув заслужену популярність серед багатотисячних прихильників баскетболу.

У матчі за ІІІ місце зустрічалися команди НАУ
6. Гоцій Богдан
7. Сандул Максим
8. Челован Анатолій
За безкомпромісної боротьби і шаленої підтримки трибун ІІІ місце здобула команда Національної академії управління, перемігши з рахунком 93:73.
У фіналі зустрічалися команди КНУТД:
1. Макаренко Костянтин
13. Пономаренко Тарас
14. Андич Фуркан
15. Данбулів Петро
В минулому році саме ці команди розігрували фінал. Історія повторилася і цього разу. Як і в 2007 році команда Національного технічного університету України ”Київський політехнічний інститут” з рахунком 79:70 перемогла команду Київського національного університету технології та дизайну та посіла заслужене І місце.
Кращим гравцем турніру визнано гравця команди НТУУ ”КПІ” – Лутака Артема. Приз в номінації ”За волю до перемоги” отримали: Коваленко Юрій, який у фіналі грав з переламаним пальцем і ушкодженою ногою та Панов Руслан. Після отриманої в минулому важкої травми, яка перекреслювала його подальшу спортивну кар’єру, Руслан 2 роки мужньо боровся з недугою і після тривалої реабілітації зумів знову вийти на баскетбольну площадку та достойно виступити у фіналі.
Приємно відмітити, що своїх спортсменів прийшли підтримати ректори вузів: Згуровський М.З., Волков О.І., Єрохін С.А. Ними відмічено високий рівень проведених змагань. Наголошено, що в турнірі немає переможців і переможених, а є гра, яка сьогодні вдалася НТУУ ”КПІ”. Ректор КПІ акад. Згуровський М.З. запропонував створити оргкомітет по підготовці проведення 10-го турніру. Було б доцільно провести фінал ювілейного турніру в Київському Палаці спорту.
Всі учасники фінальних змагань від оргкомітету отримали нагороди: медалі, дипломи та цінні подарунки.

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!!!