З 21 березня у школах Києва розпочнуться весняні канікули

23 лютого 2016,Публікації » Новини

З 21 березня у школах Києва розпочнуться весняні канікулиВесняні канікули в київських загальноосвітніх навчальних закладах  триватимуть з 21 до 27 березня включно відповідно до структури 2015/2016 навчального року. Таку інформацію розміщено на офіційному сайті Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА).

«Ми не збираємося скасовувати або переносити весняні канікули через тривалий карантин. Вважаємо, що їх скасування - неправильне рішення, адже діти під час карантину не відпочивали, хоч і сиділи вдома, але дистанційно працювали над навчальним матеріалом», - зазначила Олена Фіданян. «Перенесення канікул на інший місяць також не було підтримано педагогічною та батьківською громадськістю, про що свідчать результати опитування, яке Департамент провів протягом січня-лютого».

Нагадаємо, під час весняних канікул діти, як завжди, матимуть змістовне дозвілля і відпочинок. Усі київські заклади освіти працюватимуть у режимі канікулярного часу: діятимуть гуртки, спортивні секції, клуби за інтересами та інші творчі об’єднання.

Крім того, під час відпочинку учні столиці матимуть можливість взяти участь у різноманітних районних та міських масових заходах, серед, яких: концерти, фестивалі, спортивні змагання, конкурси ерудитів, вікторини, творчі вечори, зустрічі, екологічні, природоохоронні акції, виставки образотворчого, декоративно-ужиткового мистецтва, народних ремесел та науково-технічної творчості.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018