Святкування Міжнародного жіночого дня у театрі

11 березня 2016,Публікації » Новини

Святкування Міжнародного жіночого дня у театрі10 березня 2016 року Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України вітала столичних освітянок зі святом весни – Міжнародним жіночим днем. Урочистості відбулися в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка.

Освітянок столиці щиро вітали голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь та директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА Олена Фіданян. Вони побажали жінкам весняного настрою, невичерпної творчої енергії та сімейного затишку.

Приємним продовженням святкового вечора стало урочисте вручення почесних грамот та перегляд вистави «Сеньйор з вищого світу».

Прес-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку