Подяка колегам

28 березня 2016,Публікації » Новини

Подяка колегамШановні колеги!

Щиро дякую Вам за високу довіру і підтримку моєї кандидатури на посаду голови Федерації профспілок України. Друге місце на виборах – це віддзеркалення прагнення людей до змін.

Усвідомлюю, що перед профспілками стоять складні виклики. Злидні і безробіття – на порозі кожної української родини. Сьогодні лише Профспілка працівників освіти і науки України здатна ефективно захистити людей освітянської праці та молоді, що навчається.

Впевнений, що ми і надалі будемо формувати громадську думку, і станемо локомотивом всіх суспільних перетворень, спрямованих на соціальну справедливість.

В єдності наша сила!

З повагою                                                       Олександр Яцунь

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку