Долучаємося до цінностей національних культур свого регіону

Долучаємося до цінностей національних культур свого регіонуЗа ініціативи начальника управління освіти Іваніни Н.В. та підтримки голови Дніпровської районної в м. Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України Нікандренко Г.З. відбувся виїзний семінар керівників дошкільних навчальних закладів Дніпровського району.

Тема семінару «Формування духовно-моральних цінностей та патріотичної свідомості в процесі долучення до цінностей національних культур свого регіону».

У роботі семінару взяли участь начальник управління освіти Іваніна Н.В. та заступник начальника Мельнікова О.О.

Про плекання духовності учасників освітньо-виховного процесу в процесі знайомства з пам’ятними та історичними місцями регіону інформувала начальник відділу з питань дошкільної освіти Фальковська Н.В.

Керівники дошкільних навчальних закладів мали змогу оглянути  «Парк Київська Русь» та долучитися до різноманітних інтерактивів:середньовічніх ігор, спеціальних конкурсів під автентичні середньовічні мотиви та до майстер-класів народних ремесел.

Під час проведення заходу розглядалися питання ролі керівника дошкільного навчального закладу в розвитку творчого потенціалу педагогів та запровадження в практику роботи нових підходів до формування духовно-моральних цінностей, патріотичноїсвідомості усіх учасників освітньо-виховного процесу.

Дніпровська РОП

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку