Квітучі барви таланту: поезія і пісня

20 квітня 2016,Публікації » Новини

Квітучі барви таланту: поезія і пісня19 квітня у Будинку вчителя відбувся фестиваль народної творчості працівників установ освіти м. Києва «Квітучі барви таланту!» у номінаціях «Авторська пісня», «Вокальний жанр» та «Авторська поезія та проза».

У залі лунали мелодійні та зворушливі пісні у виконанні Валерії та Вікторії Завадських, Андрія Кузьменка, Ганни Сидоренко, Тетяни Стельмах, Наталії Козак та ін.

Авторські проза та поезія звучали з уст Інни Воропаєвої, Галини Алексеєнко, Володимира Лисиченка та ін.

Фестиваль подарував усім присутнім незабутні враження та позитивні емоції.

Квітучі барви таланту: поезія і пісня

Прес-служба КМОППОіНУ