Профспілка захистить права молоді

28 квітня 2016,Публікації » Новини

Профспілка захистить права молоді26 квітня 2016 року вчитель історії та правознавства Віра Проценко вперше для учнів 8 класів школи І-ІІІ ступенів № 306 Деснянського району м. Києва провела профспілковий урок на тему "Трудові права неповнолітніх".

На урок були запрошені директор школи Галина Макітренко, голова первинної профспілкової організації Наталія Галака, голова Деснянської районної організації Профспілки Валентина Дзюба, головний спеціаліст Київської міської організації Профспілки Олена Зоренко.

Допомагали вчителю у проведенні профспілкового уроку учні з 9-10 класів, в яких напередодні було проведено профспілковий урок. Школярі попередньо отримали завдання, де розглядалися питання права неповнолітніх у трудових відносинах; прийом та звільнення з роботи неповнолітніх, система нормування праці, особливості працевлаштування неповнолітніх тощо.

Про соціально-правовий захист прав неповнолітніх та роль профспілки у сучасному суспільстві учні дізналися від голови первинної профспілкової організації школи Наталії Галаки.

Валентина Дзюба, голова Деснянської РОП розповіла про діяльність Київської міської організації, її роль у соціальному та економічному захисті молоді.

Профспілка захистить права молоді

Прес-служба КМОППОіНУ