ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany

Рада ректорів

26 листопада 2008,Новини, Вища освіта
Рада ректорів25 листопада 2008 року у конференц-залі Київського національного університету технологій та дизайну відбулося засідання Ради ректорів Київського вузівського регіону на тему: ”Стан та перспективи життєдіяльності гуртожитків вузів регіону ” З доповіддю виступив голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Яцунь Олександр Михайлович. В обговоренні цієї актуальної проблеми прийняли участь ректор КНУТД проф. Волков О. І., ректор Європейського університету проф. Тимошенко І.І., ректор КНУБА проф. Тугай А.М., та інші. Рада ректорів прийняла з цього питання постанову.

Проект

ПОСТАНОВА
Ради ректорів Київського вузівського регіону
від 25 листопада 2008 р.

1. Інформацію ”Стан та перспективи життєдіяльності гуртожитків вузів регіону” взяти до відома.

2. Домогтися підписання Угоди про співпрацю між Київською міською державною адміністрацією та Радою ректорів Київського вузівського регіону на 2008 – 2012 роки.

3. Найближчим часом організувати зустріч Ради ректорів з постійною комісією Київради з питань освіти і науки.

4. Звернутися до Президента, Кабінету Міністрів України з вимогою передбачити у Державному бюджеті на 2009 рік збільшення бюджетних асигнувань на капітальний ремонт та будівництво нових студентських гуртожитків.

5. Звернутися до Кабінету Міністрів України щодо невідкладного прийняття Державної програми „Студентський та учнівський гуртожиток на 2007-2010 роки” з термінами виконання, обсягами та джерелами фінансування.

6. Використати в практичній діяльності досвід КМОППОіНУ щодо координації життєдіяльності гуртожитків ВНЗ м. Києва.

7. Провести у 2009 році разом з КМОППОіНУ та КМДА огляд конкурсу "Кращий гуртожиток ВНЗ м. Києва"

Голова Ради                                                                                                                                                                                А.М.Тугай

postanova-radi-rektoriv.doc [29.5 Kb] (cкачувань: 13)

Презентація