СЬОГОДНІ В УКРАЇНІ ВІДЗНАЧАЮТЬ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

1 червня 2016,Публікації » Новини

СЬОГОДНІ В УКРАЇНІ ВІДЗНАЧАЮТЬ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙВперше день захисту дітей був проведений в 1950 році у 51 країні світу. ООН підтримала цю ініціативу і оголосила захист прав, життя і здоров'я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності. В Україні цей день святкують вже 17 років поспіль.

Сьогодні десятки країн в усьому світі, в тому числі і Україна, проводять різні заходи з метою звернути увагу громадськості на проблеми і необхідність захисту прав неповнолітніх.

Бажаємо нашим маленьким громадянам щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок! Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми!

Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку