Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Стартувала літня оздоровча кампанія 2016

2 червня 2016,Публікації » Новини

Стартувала літня оздоровча кампанія 20161 червня, у Міжнародний день захисту дітей, Київська міська організація Профспілки направила дітей освітян столиці на оздоровлення до дитячих закладів санаторного типу. В першу чергу, це діти із багатодітних сімей, діти із малозабезпечених сімей, талановиті та обдаровані діти, відмінники навчання, переможці конкурсів, фестивалів, змагань та спартакіад.

Діти зможуть відпочити у закладі санаторного типу лікувально-оздоровчого комплексу "Карпатські Зорі", який знаходиться в місті Косові Івано-Франківської області в мальовничому куточку поблизу підніжжя Покутсько-Буковинських Карпат на березі річки Рибниця.

Також діти будуть оздоровлюватися на березі Шаболатського лиману «Сонячний берег», який відомий своїм курортним потенціалом з цілющими мулами та неповторним морським повітрям та у дитячому закладі санаторного типу лікувально-оздоровчого комплексу «Верховина», розташованого на висоті 680 метрів над рівнем моря в центрі мальовничого смт. Верховина.

Дітей супроводжуватимуть вчителі загальноосвітніх навчальних закладів та студенти НПУ ім. М. П. Драгоманова.

Стартувала літня оздоровча кампанія 2016

Прес-служба КМОППОіНУ

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень