ВИЇЗНИЙ СЕМІНАР: зняття психоемоційного напруження педагога

ВИЇЗНИЙ СЕМІНАР: зняття психоемоційного напруження педагога2 червня 2016 відбувся виїзний семінар до села Буки Сквирського району Київської області для методистів РНМЦ та психолого-медико-педагогічної консультації Дніпровського району міста Києва. Тема семінару «Активізація внутрішніх ресурсів як метод запобігання емоційного виснаження та зняття психоемоційного напруження педагога».

Семінар був організований з ініціативи начальника управління освіти Іваніни Н.В. за підтримки голови Дніпровської районної в місті Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України Нікандренко Г.З.

По дорозі до Буків учасники семінару відвідали музей-садибу І.С.Козловського. Послухали музику видатного оперного тенора.

Складовою семінару був тренінг, який провела методист-психолог РНМЦ Громова Т.В. на території архітектурно-ландшафтного ансамблю на березі живописної річки Раставиця. На фоні іскристих фонтанів та неймовірних скульптур, на кам’яних валунах над водою біля альтанки учасники семінару проводили фізіологічні та психологічні вправи відновлення працездатності та попередження перевтоми емоційного походження.

Такі заходи приносять не лише величезне задоволення, а й сприяють відновленню активності та розвитку доброзичливого клімату в колективах.

ВИЇЗНИЙ СЕМІНАР: зняття психоемоційного напруження педагога

Дніпровська РОП

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку