З Днем Конституції

27 червня 2016,Публікації » Новини

Шановні спілчани!

Вітаю Вас з державним святом – Днем Конституції України!

Цей день назавжди увійшов в новітню історію нашого суспільства. Адже Конституція стала головним оберегом демократії і незалежності України. Хай мир і злагода сприяють подальшій розбудові нашої держави та становленню цінностей життя та інтересів кожної людини.

Від усього серця бажаю вам міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни – народовладдя, гуманізму, законності та соціальної справедливості.

З повагою                    Олександр Яцунь