30 червня 2016,Публікації » Новини

Нагороджено переможців та лауреатів міського туру конкурсу «Учитель року – 2016»У Києві нагородили переможців та лауреатів II (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» та переможців міського етапу Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник року». Від імені міського голови Віталія Кличка кращих педагогів столиці вітала заступник голови КМДА Ганна Старостенко.

«Почесно, що Київ сьогодні відзначає переможців у номінаціях «Історія», «Захист Вітчизни», «Математика» та «Англійська мова» – таких важливих предметів, а також переможців конкурсу «Класний керівник року». Вчити – це не просто професія, це місія. Розуміючи це, міська влада надає вагоме значення освітній галузі, підвищенню статусу педагогічних працівників, поліпшує матеріальне та соціальне забезпечення. Бюджет освіти складає майже третину усього міського бюджету на 2016 рік, що більш ніж красномовно демонструє вагоме місце галузі у житті сучасного Києва», – сказала Ганна Старостенко.

Вона привітала переможців та лауреатів конкурсів і побажала невичерпної енергії, оптимізму, сили у виконанні почесної місії – творіння добра, виховання обдарованої особистості, поширення знань і професіоналізму.

Переможці, які посіли І місце в конкурсі «Учитель року – 2016», нагороджуються Подякою Київського міського голови та грошовою премією у розмірі 5 000 грн. Переможці, які посіли ІІ та III місця в конкурсі, нагороджуються Грамотами Департаменту освіти і науки, молоді та спорту і отримують грошову премію в розмірі 3 та 2 тисячі гривень відповідно, а учасники конкурсу «Учитель року – 2016» та переможці конкурсу «Класний керівник року» отримують Грамоти Департаменту та премію у розмірі 1 тис. грн. Також переможців вітав голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь.