Профспілкові лідери оголосили про проведення в Києві маршу протесту

30 червня 2016,Публікації » Новини

Профспілкові лідери оголосили про проведення в Києві маршу протесту25 червня в ІА УНІАН під час прес-конференції лідери всеукраїнських профспілок заявили про рішення Ради ФПУ, прийняте 23 квітня, щодо проведення в м. Києві і в усіх регіонах країни Всеукраїнської акції протесту профспілок проти урядової політики підвищення цін і тарифів.

У прес-конференції взяли участь:

- Голова ФПУ Григорій Осовий,

- заступник голови Профспілки трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України Олександр Рябко,

- голова Київської міської ради профспілок Валентин Мельник,

- голова Профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України Олексій Романюк,

- голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь.

У Києві проведення багатотисячного маршу протесту планується на 6 липня ц.р. Усі небайдужі разом із профспілковцями пройдуть центральними вулицями столиці, проведуть пікетування КМУ та Верховної ради.

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку