Профспілкові лідери оголосили про проведення в Києві маршу протесту

30 червня 2016,Публікації » Новини

Профспілкові лідери оголосили про проведення в Києві маршу протесту25 червня в ІА УНІАН під час прес-конференції лідери всеукраїнських профспілок заявили про рішення Ради ФПУ, прийняте 23 квітня, щодо проведення в м. Києві і в усіх регіонах країни Всеукраїнської акції протесту профспілок проти урядової політики підвищення цін і тарифів.

У прес-конференції взяли участь:

- Голова ФПУ Григорій Осовий,

- заступник голови Профспілки трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України Олександр Рябко,

- голова Київської міської ради профспілок Валентин Мельник,

- голова Профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України Олексій Романюк,

- голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь.

У Києві проведення багатотисячного маршу протесту планується на 6 липня ц.р. Усі небайдужі разом із профспілковцями пройдуть центральними вулицями столиці, проведуть пікетування КМУ та Верховної ради.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018