Українська виконавиця Джамала перемогла на "Новій хвилі"

4 серпня 2009,Публікації » Новини

Українська виконавиця Джамала перемогла на "Новій хвилі"Українська виконавиця Джамала посіла перше місце на пісенному конкурсі "Нова хвиля" в Юрмалі (Латвія). Вона розділила його з індонезійським виконавцем Сондоро Санді. Обидва отримали за три конкурсних дні по 358 балів.

Співачка від України Міла Нітіч посіла 5 місце. Вона розділила його з українською групою "Пара Нормальних", що представляють на конкурсі Росію. Ще один співак від України - Владислав Левицький - посів 8 місце.

Нагадаємо, 16 конкурсантів з 12 країн в перший день "Нової хвилі" виконували всесвітньо відомий хіт. У другий конкурсний день, 30 липня, конкурсанти співали хіт своєї країни, а 1 серпня - пісню, написану спеціально для конкурсу. Оголошення переможців і гала-концерт відбувся у неділю, 2 серпня.

АКТУАЛЬНО

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку