Студентські стипендії під загрозою скасування

19 серпня 2016,Публікації » Новини

Студентські стипендії під загрозою скасуванняСьогодні 19 серпня у прес-центрі інформаційного агентства «Главком» відбулася прес-конференція на тему: «Студентські стипендії під загрозою скасування».

На прес-конференції обговорили наміри Міністерства фінансів України суттєво скоротити видатки на виплату стипендії студентам у 2017 році; наслідки антисоціальних дій урядовців; позиція освітянських профспілок з цього питання.

У заході взяли участь: голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь, студентка 6 курсу фізико-технічного інституту Національного технічного університету України «КПІ» Мирослава Стремецька, студент 4 курсу філософського факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка Олексій Негода.

Відео прес-конференції: