Міністерство освіти видало 15 підручників для 9 класу

5 серпня 2009,Публікації » Новини
Міністерство освіти видало 15 підручників для 9 класу До обласних книжкових баз направлено 6 назв підручників для шкіл з українською мовою навчання та 9 - для шкіл з навчанням мовами національних меншин.  Міністерство освіти і науки вже видало 15 підручників для учнів 9 класів за новою програмою 12-річної школи. Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України.

Попередньо міністерство провело оновлення та вдосконалення навчальних програм та друкованої продукції. На Всеукраїнському конкурсі рукописів 105 підручникам надано гриф "Рекомендовано Міністерством освіти і науки України". З них: 82 підручники для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою і 23 - з навчанням мовами національних меншин. Мовами національних меншин всього буде видруковано 42 назви підручників для 9 класу із 7 навчальних предметів.

Серед підручників-переможців є такі, що раніше не видавались: "Інформатика", "Правознавство (практичний курс)", "Художня культура" та "Основи здоров'я".

Також надрукований підручник з історії України. До книжки внесено нові теми: "Формування модерної української нації. Теорія та суспільні виклики першої половини ХІХ століття", "Національна ідея і заходи для досягнення державної окремішності в другій половині ХІХ століття. Українофільський культурницький і політичний етапи визвольного руху".

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018