Цього року до першого класу підуть 22 тисячі київських дітей

6 серпня 2009,Публікації » Новини
Цього року до першого класу підуть 22 тисячі київських дітей Щоб повністю зібрати першокласника до школи, доведеться викласти в середньому 1,5 тисячі гривень, підрахували журналісти телеканалу "Київ".

Так, рюкзак ортопедичний, який може прослужити дитині аж до 5 класу коштує 520 грн. Зошити, ручки, олівці, фарби, ластики, підставка для книг та інші помічники в навчанні вимагатимуть щонайменше 200 гривень.

Така дорожнеча, вочевидь, і пояснює незначну активність киян. Покупців біля канцелярських товарів нині мало. У столичній мерії кажуть - заощадити можна буде на шкільних ярмарках, які розпочнуть свою роботу з середини серпня.